1. Definitii:

Smart and Easy Services - Societatea Comerciala Smart and Easy Services SRL, organizata in baza legii romane, avand CUI: RO 21639202

SITE - Domeniul sesled.ro, si subdomeniul acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Smart and Easy Services prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Smart and Easy Services UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Smart and Easy Services intro anumita perioada;informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Smart and Easy Services are incheiate contracte de parteneriat, intro anumita perioada;date referitoare la Smart and Easy Services, sau alte date privilegiate ale acesteia.
SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
CONT - ansamblul format dintro adresa de e-mail si o parola care permit unui singur CLIENT accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI.
UTILIZATOR –Orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea cont sau de a deveni client.
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre sesled.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Smart and Easy Services cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre Smart and Easy Services catre Client. 

2. General

 2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Smart and Easy Services si acesta.
 2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea membrului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
 2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.sesled.ro
 2.4. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului Smart and Easy Services sau oricarui tert cu care Smart and Easy Services are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
    2.5.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Smart and Easy Services prin intermediul site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Smart abd Easy Services de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Smart and Easy Services.
    2.5.2. Smart and Easy Services va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 2.6. Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
 2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Smart and Easy Services, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Smart and Easy Services destinate acestui scop.
 2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Smart and Easy Services.
 2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Smart and Easy Services si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Smart and Easy Services va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

3. Continut

 3.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a Smart and Easy
 3.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Smart and Easy Services, includerea oricarui continut in afara site-ului www.sesled.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Smart and Easy Services asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Smart and Easy Services.
 3.3. Orice continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Smart and Easy Services si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Smart and Easy Services cu referire acel continut.
 3.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.
 3.5. In cazul in care Smart and Easy Services confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Smart and Easy Services pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului acordului de utilizare.
 3.6. Nici un continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Smart and Easy Services si/sau al angajatului Smart and Easy Services care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
 3.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.


4. Contact

 4.1. Smart and Easy Services publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client.
 4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Clientul permite Smart and Easy Services sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
 4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Smart and Easy Services de a contacta Clientul.
 4.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Smart and Easy Services se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Clientului si Smart and Easy Services, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Smart and Easy Services in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 4.5. Smart and Easy Services isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc). 
 

5. Newslettere si alerte

 5.1. In momentul care Clientul isi creaza un cont pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea Samrt and Easy Services.
 5.2. Datele preluate de la Client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre Smart and Easy Services in limitele Politicii de confidentialitate.
 5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Client se poate face in orice moment:
    5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
    5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
    5.3.3. Prin contactarea Smart and Easy Services, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
 5.5. Smart and Easy Services isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea Smart and Easy Services, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
 5.6. Smart and Easy Services nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Smart and Easy Services, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor. 
 

6. Politica de confidentialitate

 6.1. Smart and Easy Services colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:
    a. validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
    b. rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
    c. pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
    d. trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
    e. contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
    f. contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
    g. scopuri statistice.
 6.2. Smart and Easy Services poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Smart and Easy Services pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Smart and Easy Services si/sau al eventualilor terti cu care Smart and Easy Services are contracte de parteneriat in acel moment.
 6.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8
 6.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul se va adresa Smart and Easy Services, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.
 6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
 6.6. Smart and Easy Services nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului.
 6.7. Politica de confidentialitate Smart and Easy Services se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client, exclusiv pe site. Smart and Easy Services nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
 6.8. Smart and Easy Services se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
 6.9. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
 6.10. Smart and Easy Services garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
 6.11. Smart and Easy Services nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date. 
      

7. Politica de vanzare online

 7.1. Accesul la serviciu
    7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Client care poseda sau isi creeaza un cont.
    7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte prevederile prezentului documentul.
    7.1.3. Smart and Easy Services poate limita accesul Clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
    7.1.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi Clienti.
    7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Smart and Easy Services isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la continut sau serviciu.
 7.2. Produse
    7.2.1. Smart and Easy Services poate publica pe site informatii despre produse, si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Smart and Easy Services are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
    7.2.2. Produsele achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
    7.2.3. Smart and Easy Services poate limita capacitatea de achizionare a unor produse ssau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
    7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) includ TVA
    7.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discountul. www.sesled.ro este un magazin online unde se practica discounturi de pana la -30% fata de pretul initial de vanzare.
    7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.
    7.2.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Smart and Easy Services, acestea fiind cu titlu de prezentare.
    7.2.8. In descrierea produselor si/sau serviciilor Smart and Easy Services isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
 7.3. Valabilitatea ofertei
    7.3.1. Smart and Easy Services isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Clientului.
    7.3.2. Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
    7.3.3. Pretul de achizitie al produselor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
    7.3.4. Pretul de achizitie al produselor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
    7.3.5. Pretul de achizitie al produselor dintr-un contract onorat conform art. 7.6.3. nu se poate modifica.
    7.3.6. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract conform art 7.4.7, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
    7.3.7. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin contract, conform art. 7.9.
 7.4. Comanda online
    7.4.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, pe site sau telefonic doar le numerele publicate pe siteul www.sesled.ro
    7.4.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
    7.4.3. Etapele pentru finalizarea unei comenzi sunt:
      a. Clientul alege produsele si le adauga in cosul de cumparaturi;
      b. Cand Clientul se decide ca plaseze comanda, selecteaza optiunea, cumpara;
      c. Clientul va primi un mesaj prin care va fi informat ca i se va confirma comanda in termen de maxim 48 de la plasarea comenzii;
      d. Clientul va primi in termen de 48 de la plasarea comenzii, disponibilitatea de stoc a comenzii sale.
      e. Dupa confirmarea comenzii, clientul se obliga ca in 24 de ore sa valideze comanda. Validarea comenzii se face prin alegerea modalitatii de plata: ordin de plata sau plata ramburs.
    7.4.4. In cazul in care la confirmarea comenzii Clientul constata ca anuminte produse comandate de acesta nu sunt disponibile, acesta are dreptul sa renunte la comanda, sa proceseze comanda fara produsele lipsa sau sa  adauge alte produse pe comanda. In cazul in care Clientul modifica comanda initiala, se considera o noua comanda.
    7.4.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care Smart and Easy Services informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.
    7.4.6. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Smart and Easy Services, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
    7.4.7. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
 7.5. Comanda telefonica
    7.5.1. Clientul poate efectua comenzi telefonice doar la numerele de telefon publicate pe siteul sesled.ro.
 7.6. Contract si finalizare
    7.6.1. Smart and Easy Services va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client.
    7.6.2. Smart and Easy Services va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.
    7.6.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea Smart and Easy Services, devine Contract onorat.
 7.7. Transport
    7.7.1. Clientul are la dispozitie o singura modalitate de transport a produselor achizitionate, respectiv prin intermediul unei firme de curierat rapid (Urgent Curier).
 ATENTIE! Livrarea produselor catre Client se face doar catre o persoana majora pe baza unui document de identitate!
    7.7.2. Livrarile se vor efectua in medie in 1-2 zile de la confirmarea comenzii, pentru produsele oflate in stoc, fara a depasi termenul de 30 de zile pentru produsele care nu se afla in stoc. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, Smart and Easy Services se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre Smart and Easy Services in termen de maximum 30 de zile.
 7.8. Calitate si garantii
    7.8.1. Toate produsele comercializate de Smart and Easy Services pe site-ul www.sesled.ro, sunt noi si au un termen de garantie de 12 luni.
    7.8.2. Anumite produse pot beneficia de o garantie contractuala si acest lucru va fi mentionat in fisa produsului la timpul vanzarii sale exclusive pe site-ul www.sesled.ro. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun Client nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Acest lucru inseamna ca garantia produselor oferita de catre Smart and Easy Services este cea oferita de catre furnizorii Smart and Easy Services.
    7.8.3. Smart and Easy Services nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs disponibil spre achizitionare pe site.
 7.9. Returnarea produselor
    7.9.1. Clientul Smart and Easy Services poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
      7.9.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe
      7.9.1.2. Produsele ce au fost livrate gresit
      7.9.1.3. Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate
      7.9.1.4. "Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
    7.9.2. Clientul este obligat sa notifice Smart and Easy Services intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor, in cazul art. 7.9.1.4.
    7.9.3. Clientului care a notificat Smart and Easy Services conform art 7.9.1./ art 7.9.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la Smart and Easy Services in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar Smart and Easy Services considerand cererea nefondata/invalida.
    7.9.4. Clientul Smart and Easy Services nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
      7.9.4.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.9.1.3.
      7.9.4.2. Cererea de returnare in cazul art. 7.9.1.1 sau 7.9.1.2 cauzata de oricare situatie prevazuta la 7.9.1 are data de expediere care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 7.9.1.4, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
      7.9.4.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 7.9.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte, sigiliul intact si documentele care l-au insotit, fara urme care pot indica a produsul a fost folosit).
    7.9.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.
    7.9.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 7.9.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
    7.9.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.9.1.3, iar Smart and Easy Services nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi Clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.9.5.
    7.9.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
    7.9.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client
       

8. Frauda

 8.1. Smart and Easy Services nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
 8.2. Exceptie de la art. 8.1 fac numai Clientii persoane juridice, in sensul obtinerii de catre Smart and Easy Services a numarului de cont, respectiv a bancii Clientului, in numele caruia se va face facturarea unei comenzi.
 8.3. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
 8.4. Smart and Easy Services declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Smart and Easy Services.
 8.5. Clientul va informa Smart and Easy Services asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
 8.6. Smart and Easy Services nu promoveaza SPAMul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.
 8.7. Comunicarile realizate de catre Smart and Easy Services prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
 8.8. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau Smart and Easy Services si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
    8.8.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
    8.8.2. de a altera sau altfel modifica continutul siteului sau Continutului expediat prin orice metoda de catre Smart and Easy Services catre Client
    8.8.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
    8.8.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Smart and Easy Services catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului. 

9. Limitare de responsabilitate

 9.1. Smart and Easy Services nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza continut
 9.2. Smart and Easy Services nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
 9.3. In cazul in care un Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Smart and Easy Services, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Smart and Easy Services, conform detaliile de contact, astfel incat Smart and Easy Services sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
 9.4. Smart and Easy Services nu garanteaza Clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Smart and Easy Services.
 9.5. Smart and Easy Services nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
 9.6. Smart and Easy Services este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Smart and Easy Services, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
 9.7. Smart and Easy Services nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
    9.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
    9.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
    9.7.3. produsele obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
 9.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului. 
 

10. Litigii

 10.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Smart and Easy Services Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii".
 10.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Smart and Easy Services se va rezolva pe cale amiabila.
 10.3. Smart and Easy Services nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
 10.4. Orice disputa de orice fel (exclusiv art. 10.2) care ar putea sa apara intre Membru si Smart and Easy Services sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 10.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 10.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. 

11. Dispozitii finale
 11.1. Smart and Easy Services isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Clientului.
11.2. Smart and Easy Services nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
11.3. Smart and Easy Services isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

12. Feedback
 12.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu www.sesled.ro, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon (0722 466 836), de luni pana vineri intre orele 9-17, sau prin email la contact@sesled.ro.
 12.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.sesled.ro functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC Smart and Easy Services SRL. Astfel, vom detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica fara a ne obliga sa ne compensam fata de dumneavoastra.

 

 In conformitate cu Legea nr 677/2001, Smart and Easy Services este inregistrata ca operator de date cu caracter personal sub numarul ________. 


Zilnic 09:00 - 18:00

Coș  

(gol)